menu
  • BES X Rental

QubicaAMF Highway 66

QubicaAMF Highway 66

De nieuwe Highway 66 van QubicaAMF maakt 's werelds best verkopende mini bowling nog beter!

Sinds de introductie van mini bowling meer dan 20 jaar geleden, heeft QubicaAMF wereldwijd meer dan 3.000 Highway 66 banen geïnstalleerd. Daarmee is Highway 66 met afstand de marktleider als het aankomt op mini bowling. Highway 66 is doordrenkt met QubicaAMF’s expertise op het gebied van traditioneel bowlen en de ultieme uitdrukking van superioriteit in productie en innovatie van bowlingproducten, waar QubicaAMF bekend om staat in de industrie.

Highway 66 is nu beschikbaar in diverse nieuwe visueel aantrekkelijke thema’s, die passen bij de look en feel van uw center. Thema’s om uw klanten mee omver te blazen en te zorgen dat zij vaker terugkomen om te spelen!

Ook door premium functies zoals High Definition Scoring Graphics, optionele Video Maskings en LED-verlichting op de cappings, zal de nieuwe Highway 66 uw klanten positief verrassen met een ongeevenaarde ‘on-lane’ ervaring.

Bovendien kunt u Highway 66 uitrusten met redemption ticketdispensers en hebt u volledige controle over het maximale aantal spelers per baan of spel, de tijd per spel, of het maximum aantal ballen.

Highway 66 is eenvoudig en snel te installeren. De premium productkwaliteit die u gewend bent van QubicaAMF, gecombineerd met eenvoudig onderhoud, zorgen ervoor dat u grip houdt op de exploitatiekosten en dat uw investing in Highway 66 gegarandeerd zal renderen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem direct contact met ons op