menu

Pro Shop

Bowltech International heeft een ruim assortiment aan pro shop producten van de toonaangevende merkennamen in de bowlingsport. Zo kunt u bij ons altijd de juiste producten vinden, die precies aansluiten op de wensen en eisen van uw klanten. Bowltech heeft alleen de beste ballen, tassen, schoenen en accessoires in het assortiment. Hieronder vindt u een overzicht.

Ga direct naar onze B2B webshop

 

Producten

 • Ballen

  Op het gebied van bowlingballen is Bowltech International partner van de meest toonaangevende merken in de bowling industrie: Columbia 300, Ebonite, Hammer, Motiv, ProBowl, Roto Grip, Storm, Track en 900 Global.

   

  NAAR DE WEBSHOP

 • Tassen

  Bowltech International biedt een zeer gevarieerd aanbod van bowlingtassen en ballrollers van de volgende gerenommeerde merken: Columbia 300, Ebonite, Hammer, Motiv, ProBowl, Roto Grip, Storm, Track en 900 Global.

   

  NAAR DE WEBSHOP

 • Schoenen

  Goede bowlingschoenen zijn onmisbaar voor de sportbowler. De nieuwste modellen van Dexter, Storm en KR Strikeforce zijn leverbaar uit ons uitgebreide assortiment.
      

  NAAR DE WEBSHOP

 • Accessoires

  Hanschoenen, tape, inserts, gereedschap, handdoeken, gripzakjes, en ball cleaner...
  Bowltech heeft een uitgebreide assortiment van bowling accessoires. 
      

  NAAR DE WEBSHOP

 • Kleding

  Bowlingshirts voor de enthousiaste en professionele bowler. Uitgevoerd in katoen of synthetisch materiaal voor optimaal speelcomfort.
   
   

  NAAR DE WEBSHOP

 • Geschenken & Overige

  Op zoek naar een verrassend geschenk of leuke bowling gadgets? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.
   

   

  NAAR DE WEBSHOP