menu

QubicaAMF Suite Spot

QubicaAMF Suite Spot

De QubicaAMF Suite Spot concepten combineren al het goede van bowling, met het operationele gemak van het beproefde Highway 66 minibowling concept. Suite Spot is daarbij ontworpen om de stoutste verwachtingen van uw gasten, van iedere leeftijd en achtergrond, te overtreffen.

Suite Spot is uitgerust met het vooruitstrevende en state-of-the-art BES X Ultimate Scoring Systeem. Plezier hebben is de belangrijkste reden voor uw gasten om (vaker) te komen bowlen. Traditionele scoring systemen zijn niet aan te passen aan de individuele smaak van de verschillende klant-segmenten. Alleen BES X biedt u het breedste en meest innovatieve scala aan on-lane entertainment opties.

Suite Spot is beschikbaar in diverse thema's en stijlen. Kies bijvoorbeeld uit drie klassieke lounge thema’s die gebruik maken van mooie houtkleurige elementen en verfijnde materialen. Of kies één van zeven kleurrijke entertainment thema's voor een energieke uitstraling.

Speciaal ontworpen voor de entertainmentindustrie, dragen de meegeleverde de Harmony Furniture producten aan de ultieme sfeer en het benodigde comfort voor uw gasten. Een ideale mix van stijl, flexibiliteit en functionaliteit maken het de perfecte aanvulling op de Suite Spot.