menu

Center benodigdheden

Waar gaat u heen voor alle producten die nodig zijn om uw bowlers tevreden te houden en uw bowlingcentrum in topconditie? Bowltech International natuurlijk.

Van bowling pins tot machine onderdelen, van verhuurschoenen en huisballen tot shoespray, wij zijn uw gemakkelijke one-stop-shop op het gebeid van center benodigdheden.

Ga direct naar onze B2B webshopNIEUW! CENTER SUPPLIES BROCHURE
VOOR FAMILY ENTERTAINMENT CENTERS

Bowltech een gloednieuwe Centre Supplies brochure speciaal ontworpen voor de Family Entertainment Centers. Omdat zij een andere doelgroep en strategie hebben dan sport-georiënteerde centra zijn sommige producten voor hun relevanter dan anderen. Daarom hebben we alle meest geschikte producten in één makkelijke en compacte brochure samegesteld om deze centra te helpen vinden precies wat ze zoeken.

Blader door de brochure en vind de perfecte producten voor uw Family Entertainment Center.

Center Supplies - Family Entertainment Centers

 

Producten

 • Pins

  De aanblik en het geluid van glimmende, vallende pins creëert een blijvende indruk bij uw bowlers. Of u nu kiest voor performance, duurzaamheid of kosten-efficiëntie, Bowltech International heeft voor u altijd de juiste keuze.

   

  NAAR DE WEBSHOP

 • Huisballen

  Is uw bowlingcentrum toe aan nieuwe bowlingballen? Bij ons heeft u de keuze tussen de huisballen van Bowltech en die van QubicaAMF.
      

  NAAR DE WEBSHOP

 • Verhuurschoenen

  Of u nu kiest voor Best Quality of Best Value, Bowltech heeft een aanbod van verhuurschoenen voor ieder bowling center.
      

  NAAR DE WEBSHOP

 • Pinspotter onderdelen

  Bowltech International heeft voor alle gangbare pinspotter/pinsetter types, waar onder die van QubicaAMF, Brunswick, en verschillende touwmachines, de juiste onderdelen op voorraad.

   

  NAAR DE WEBSHOP

 • Overige Center benodigdheden

  Alles wat u verder nodig heeft voor uw bowlingcentrum vindt u ook bij Bowltech: van schoenspray, bowlsokjes, tot Bowltech party pakketten en meer…


   

  NAAR DE WEBSHOP